Robottipiikkaus

Piikkausrobotti on oivallinen laitevalinta, kun tarvitaan paljon purkuvoimaa ja ylettyvyyttä ahtaassa tilassa. Siihen voidaan myös liittää piikkausvasaran lisäksi muita työkaluja, kuten kauha, purkukoura, routakoukku, betonijyrsin tai betonimurskain.

BROKK kauko-ohjatuilla piikkausroboteilla voimme purkaa turvallisesti ja tehokkaasti. Kuljettaja voi seistä turvallisesti lähietäisyydellä koneesta ja se takaa myös hyvän näkyvyyden työtehtävään. Meidän pienin purkurobottimme painaa 430 kg ja se mahtuu 62 cm leveästä aukosta sekä pystyy myös kiipeämään portaita. Rajoituksia minne roboteilla ei pääse on hyvin vähän. Siitä löytyy pykälittäin tehokkaampia sekä suurempia versioita ja pyrimme aina käyttämään kohteessa tehokkainta mahdollista konetta.

Koneet voidaan varustaa piikkausvasaralla kiviainesten rikkomiseen tai leukamurskaimella, jolla murskaamme betoniseinät lähes äänettömästi. Purkukouralla voimme purkaa kevytrakenteita tai lajitella jätteitä. Betonijyrsimellä voimme poistaa esim. pikikerroksen tai laatoituksen betonipinnasta tai vaikka jyrsiä pois kokonaisen raudoitetun betonirakenteen. BROKK robotteja käytämme myös paljon sisätilojen kaivuutöissä, koska sähkökäyttöiset robotit eivät huononna ilmanlaatua pakokaasuilla.

Löydät referenssimme täältä
Löydät kuvagalleriamme täältä
Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa sinua